Raspored i cijene

GRUPE:

CIJENE ZA 1 MJESEC

 • 1 puta tjedno     140 kn
 • 2 puta tjedno    240 kn (poseban popust za učenike/studente/umirovljenike: 220kn)
 • drop in sat           40 kn

(odnosi se na 7-10 termina koji variraju ovisno o mjesecu)

CIJENE PARCIJALNIH UPLATA:

 • 3 termina –   120 kn
 • 4 termina –   140 kn
 • 5 termina –   180 kn
 • 6 termina –   220 kn

(ako niste u mogućnosti vježbati cijeli mjesec)

NAPOMENE

 • članarine se plaćaju u prvom tjednu tekućeg mjeseca
 • nije moguće prenositi termine u novi mjesec, propuštene termine možete nadoknaditi u drugom terminu sa najavom  ili poslati prijatelja da vježba umjesto vas
 • parcijalne uplate moraju biti najavljene i plaćene najkasnije u prvom tjednu tekućeg mjeseca, nakon prvog tjedna u mjesecu nije moguće uplatiti parcijalnu članarinu i plaća se puna članarina u iznosu od 240kn (za već upisane polaznike)
 • upisi su mogući kroz čitavu godinu

PRVI PUT NA JOGI

Što je potrebno za vježbanje?

Ako prvi put dolazite na sat joge, obucite laganu, udobnu i čistu sportsku odjeću. Preporučamo da vježbate  bosi radi lakše izvedbe asana (vježbi).

U centru vas čeka prostirka, ali uvijek možete ponijeti svoju. Na kraju sata svoju prostirku trebate očistiti/dezinficirati sa dezinfekcijskim sredstvom ( krpica i sprej)  koji se nalaze u dvorani te pospremiti svoju prostirku.

Dođite na vrijeme

Molimo vas da dolazite na vrijeme na svoj sat( 5-10min ranije), kako biste se presvukli i zauzeli svoje mjesto na prostirci prije nego što učitelj započne sat. Kašnjenjem ometate druge koji su započeli sa uvodnim opuštanjem te pripremom za svjesno vježbanje.

Budite pažljivi prema sebi

Vježbajte svjesno i u skladu sa svojim ograničenjima. Osluškujte svoje tijelo, koje nije svaki dan isto, kao ni raspoloženje. Pa poštujte to, nemojte forsirati kako ne bi došlo do neželjenih ozljeda. Joga je individualna praksa u kojoj se ne bismo smjeli natjecati sa drugima pa niti sa samim sobom. Sve eventualne ozljede i zdravstvene probleme kažite svome učitelju kako biste dobili individualne upute prije sata i vježbali ugodnije. Probajte ne jesti direktno prije sata kako bi vam vježbanje  bilo ugodnije, ali nemojte biti ni gladni. 🙂

 

Vidimo se na prostirkama, dođite! 🙂

OBAVIJESTI:

12.mj. 2019. godine će biti malo skraćen, bit će 6 termina pa u skladu sa time i članarina će bit 220kn, za umirovljenike i studente 200kn.

Termini koje nećemo raditi su: 24.12. Badnjak(utorak), 26.12(četvrtak, inače neradan) i 31.12.2019. Stara godina(utorak).

1. mjesec 2020.god., ostaje nepromijenjen.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s