Raspored i cijene

jedna grupa joge

UTORAK I ČETVRTAK – 19.30-20.30h

–utorkom vježbamo korektivnu i vinyasu slow, a četvrtkom vinyasu flow

CIJENE u MJESECu

  • 2 x tjedno (7-10 dolazaka)  40 EUR (poseban popust za studente, umirovljenike i nezaposlene: 35 EUR)
  • 1 x tjedno (4 dolaska)    30 EUR
  • 5-6 dolazaka    35 EUR
  • drop in sat    10 EUR

NAPOMENE

  • članarine se plaćaju u prvom tjednu tekućeg mjeseca
  • nije moguće prenositi termine u novi mjesec, propuštene termine možete nadoknaditi putem online sata ili poslati prijatelja da vježba umjesto vas
  • parcijalne uplate moraju biti najavljene i plaćene najkasnije u prvom tjednu tekućeg mjeseca, nakon prvog tjedna u mjesecu nije moguće uplatiti parcijalnu članarinu i plaća se puna članarina u iznosu od 40EUR (za već upisane polaznike)
  • upisi su mogući kroz čitavu godinu

PRVI PUT NA JOGI

Što je potrebno za vježbanje?

Ako prvi put dolazite na sat joge, obucite laganu, udobnu i čistu sportsku odjeću. Preporučamo da vježbate  bosi radi lakše izvedbe asana (vježbi).

U centru vas čeka prostirka, ali uvijek možete ponijeti svoju. Na kraju sata svoju prostirku trebate očistiti/dezinficirati sa dezinfekcijskim sredstvom ( krpica i sprej)  koji se nalaze u dvorani te pospremiti svoju prostirku.

Dođite na vrijeme

Molimo vas da dolazite na vrijeme na svoj sat( cca 5 min ranije), kako biste se presvukli i zauzeli svoje mjesto na prostirci prije nego što učitelj započne sat. Kašnjenjem ometate druge koji su započeli sa uvodnim opuštanjem te pripremom za svjesno vježbanje.

Budite pažljivi prema sebi

Vježbajte svjesno i u skladu sa svojim ograničenjima. Osluškujte svoje tijelo, koje nije svaki dan isto, kao ni raspoloženje. Pa poštujte to, nemojte forsirati kako ne bi došlo do neželjenih ozljeda. Joga je individualna praksa u kojoj se ne bismo smjeli natjecati sa drugima pa niti sa samim sobom. Sve eventualne ozljede i zdravstvene probleme kažite svome učitelju kako biste dobili individualne upute prije sata i vježbali ugodnije. Probajte ne jesti direktno prije sata kako bi vam vježbanje  bilo ugodnije, ali nemojte biti ni gladni. 🙂

 

Vidimo se na prostirkama, dođite! 🙂

 

 
 
 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s